Afscheidshuis Grou

Nazorg

Na de uitvaart zijn er vaak veel zaken te regelen rondom de nalatenschap.
Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, krijgt u van ons zowel een boekje als een persoonlijk online dossier.

Na het overlijden van een dierbare staat u als nabestaanden voor een aantal belangrijke taken die geregeld moeten worden. Hoewel het een emotioneel zware tijd is, is het essentieel om deze zaken aan te pakken om de nalatenschap van de overledene op een respectvolle en wettelijke manier af te handelen. Wij van Afscheidshuis Grou begrijpen dat dit soms overweldigend kan zijn.

U bent nog aan het rouwen en denkt misschien niet aan deze zaken. Daarom gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het regelen van een uitvaart. Wij ontzorgen u graag. De keuze in wat het beste bij u past is aan u.

Deskundige begeleiding
Binnen ons uitgebreide netwerk beschikken we over een divers team van deskundigen die we graag aan u koppelen. Denk hierbij aan ervaren notarissen voor juridische zaken, financiële experts om u te helpen bij de afwikkeling van financiële zaken, en begeleiders in rouw- en verliesverwerking. Wij begrijpen dat deze aspecten van het leven na een verlies vaak complex en uitdagend kunnen zijn, daarom staan we klaar om u de juiste professionele ondersteuning te bieden. U hoeft dit niet alleen te doorstaan. Wij, Marise en Sabina, zijn hier om u te begeleiden en te helpen tijdens deze moeilijke periode. Daarnaast werkt Sabina binnen als rouw- verlies en stervensbegeleider, een eerste kennismaking is altijd kosteloos.

Contact

  Uw naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht

  Zorgvuldig geregeld

  VOORDELEN PERSOONLIJK ONLINE DOSSIER:

  In het boekje ‘Zorgen erna’ of het online dossier, afhankelijk waarvoor u kiest, staan alle zaken waarbij u rekening dient te houden in de afwikkeling van het nalatenschap. De voordelen van het online dossier is dat u direct zaken (die online geregeld moeten worden) kunt regelen. Denk hierbij aan het opzeggen van abonnementen van de overledene, online accounts en verzekeringen die stopgezet moeten worden. Het online dossier past zich aan uw persoonlijke situatie aan en kan online gedeeld worden. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om herinneringsmails te ontvangen zodat u zeker weet dat u alle zaken, die na een uitvaart nog geregeld moeten worden, niet vergeet.

  • Samen online dossier delen
  • Past zich aan uw persoonlijke situatie aan
  • Online checklist onthoudt uw bewerkingen
  • Opzeggingen en wijzigingen direct regelen: abonnementen, online-accounts, verzekeringen, etc.
  • Herinneringsmails