Afscheidshuis Grou

Onze werkwijze

Een afscheid dat troost biedt en helpt bij de rouwverwerking is van onschatbare waarde. Bij Afscheidshuis Grou kunt u rekenen op persoonlijke aandacht. Samen nemen we rustig de tijd om uw wensen te bespreken voor een passend afscheid. Op die manier creëren we een betekenisvolle ceremonie.

De uitvaartbegeleider die bij u thuis komt om de uitvaart te bespreken, blijft uw vaste aanspreekpunt en zal ook het afscheid op de dag van de uitvaart begeleiden. Zo leert u elkaar kennen en hoeft u niet telkens opnieuw iets uit te leggen. Uw uitvaartbegeleider houdt het overzicht en weet precies wat er op welk moment geregeld moet worden.

Wij kennen de omgeving en de mogelijkheden goed en ook de bijzondere afscheidslocaties.

Welkom met elke verzekering

Ergens anders verzekerd?

Op uw verzekeringspolis vindt u een telefoonnummer dat u kunt bellen in geval van overlijden. Wanneer u dit doet, wordt u meestal gekoppeld aan een uitvaartonderneming die een overeenkomst heeft met uw uitvaartverzekeraar. Het is belangrijk om te weten dat dit niet altijd de goedkoopste optie is, omdat deze onderneming een financiële vergoeding aan de verzekeraar betaalt. Bij Afscheidshuis Grou kunnen wij u vaak goedkopere tarieven bieden, omdat wij geen prijsafspraken hebben met verzekeringen. Bij ons staat persoonlijke zorg en aandacht voorop, ongeacht uw verzekeringskeuze.

Aanspreekpunt
Wat wij belangrijk vinden is dat u één vast aanspreekpunt heeft. Daarom zal of Marise of Sabina u begeleiden. Het voordeel hiervan is dat u zaken maar één keer hoeft uit te leggen. Bij Afscheidshuis Grou komt de uitvaartbegeleider persoonlijk bij u thuis om de wensen voor de uitvaart te bespreken. Ook de begeleiding op de dag van de uitvaart wordt door uw vaste aanspreekpunt verzorgd. Op deze manier ontstaat er een vertrouwensband.

Keuzevrijheid uitvaarondernemer
Bij ons heeft u de vrijheid om zelf te kiezen wie de uitvaart verzorgt, ongeacht uw verzekeringspolis, of het nu een naturapolis of kapitaalpolis betreft. Wij heten u altijd welkom.

Afscheidshuis Grou

Wij bieden u ondersteuning en staan u bij met persoonlijke aandacht en transparant in de kosten van de uitvaart

Heeft u een uitvaartverzekering? Wij adviseren u dan om, als het kan, vooraf kennis te maken en een offerte aan te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

ZORG NA DE UITVAART
Voor de praktische afhandeling van de uitvaart ontvangt u van ons het boekje ‘Zorgen erna’. Maar ook blijven we bereikbaar voor vragen. Wij hebben een groot netwerk met professionals die we aan u kunnen koppelen, u kunt daarbij denken aan een notaris, hulp bij financiële afwikkeling of begeleiding in rouw- en verlies.

Eerste kennismaking met Afscheidshuis Grou is altijd kosteloos. Als u kiest voor ondersteuning door ons bij het realiseren van de uitvaart van uw dierbare, dan doen wij dit met persoonlijke aandacht en passend bij het leven wat geleefd is.

Marise
“Wat mij kenmerkt is dat ik  met rust en aandacht ruimte geef voor persoonlijke wensen. Ik probeer om onzichtbaar, zichtbaar te zijn. Begeleiding met liefde en aandacht voor alle gezinsleden vind ik belangrijk.

Sabina
“Als geen ander weet ik wat afscheid nemen is. Op jonge leeftijd verloor ik mijn moeder en deze verlieservaring neem ik mee in mijn rol als uitvaartbegeleidster. Ontzorgen & begeleiden is wat ik zo goed mogelijk voor u probeer te doen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06 44 10 15 15 of via info@afscheidshuisgrou.nl