Afscheidshuis Grou

Afscheid in liefde

Tijdens de hectische dagen rondom het overlijden en de uitvaart zijn er veel praktische zaken te regelen. Om te zorgen dat het een afscheid wordt naar uw wens en die van de overledene, is deskundige en professionele ondersteuning onmisbaar.

Ook bij het leven bent u misschien aan het nadenken over uw uitvaart. U wilt alles goed geregeld hebben en op papier hebben staan. Wij hebben bij Afscheidshuis Grou zogeheten Wensboekjes. Hierin kunt u uw wensen voor na uw overlijden in noteren. Op deze manier laat u uw nabestaanden niet met deze keuzes achter en heeft u een afscheid zoals u dat graag wenst.

Komt u er niet uit? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het op papier zetten van uw uitvaartwensen? Maak gerust een afspraak en kom langs in het Afscheidshuis Grou, dan kijken wij graag met u mee. U kunt ons een mailtje sturen op info@afscheidshuisgrou.nl of bellen op 06 44 10 15 15 (Sabina). 

Persoonlijke uitvaart

Wij nemen rustig de tijd om vorm te geven aan de uitvaart, waarbij we alle ruimte geven voor een persoonlijke invulling. Een passend afscheid voelt voor iedereen anders. Wij staan jullie bij, waarmee en wanneer je dat wilt. Wij willen graag helpen het afscheid mooi en troostend te laten zijn.

Afscheidshuis Grou
Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak te combineren met heldere laaggeprijsde pakketten. Met ieder beschikbaar budget houden we rekening. Nadat we alle specifieke wensen hebben besproken, krijgt u altijd een heldere transparante kostenopgave.

Waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor ondersteuning.

Vast aanspreekpunt

Het regelen van een uitvaart is een verdrietig moment in uw leven. Soms komt het afscheid onverwacht en zijn er geen woorden uitgewisseld met onze geliefde. Op zulke momenten moeten er in korte tijd belangrijke beslissingen worden genomen. Ook als u dierbare wel wensen op papier heeft achtergelaten, zijn er misschien zaken waar nog niet aan gedacht is.

Wij, Marise en Sabina, helpen u graag bij het maken van deze beslissingen. Wij werken vanuit ons gevoel en passie en niet met een vast ‘sjabloon’. Ons motto is dat een afscheid moet passen bij het leven wat geleefd is. Wij zijn vooral actief in Friesland maar helpen in heel noord Nederland.

De uitvaartbegeleider die bij u thuis komt om de uitvaart te bespreken, blijft uw vaste aanspreekpunt en zal ook het afscheid op de dag van de uitvaart begeleiden. Zo leert u elkaar kennen en hoeft u niet telkens opnieuw iets uit te leggen. Uw uitvaartbegeleider houdt het overzicht en weet precies wat er op welk moment geregeld moet worden. Wij kennen de omgeving en de mogelijkheden goed en ook de bijzondere afscheidslocaties.

Wilt u graag contact met ons?
Wij zijn bij overlijden 24/7 bereikbaar op telefoonnummer: 085 016 1313.