Afscheidshuis Grou

Ervaringen

Wij van Afscheidshuis Grou vinden het belangrijk om u te ontzorgen en te begeleiden.

Wij ontzorgen u met het regelen van praktische zaken rondom het afscheid, maar ook onderscheiden wij ons door alle tijd te nemen voor uw persoonlijke invulling. Samen met u verzorgen wij een afscheid dat persoonlijk is en dat past bij het leven dat is geleefd.

Wij weten wanneer we een stapje naar voren moeten doen om onze kennis toe te passen, maar ook wanneer wij een stapje naar achter moet doen wanneer het moment daarom vraagt.

Inade Jong

21 december 2021 is onze lieve mem overgegaan.
Via een andere uitvaartverzorger kwamen wij in contact met Sabina van Fender uitvaarten. Wat opviel is de menselijkheid het echt betrokken zijn . Het meedenken en ondersteunen . Ontzettend dankbaar en Sabina heeft een speciale plek in onze harten gekregen.

Hilda van der Meulen

De verdrietige, ingewikkelde en verwarrende tijd tussen overlijden en uitvaart vraagt om iemand die je aan de hand meeneemt, die je alle ruimte geeft voor jou ideeën, die met je meedenkt, die je warmte geeft, die rust brengt, die “out-of-the-box” denkt.
De afscheidsweek roept iedere keer weer hele fijne en troostende gevoelens op.
Marise, dank je wel voor je begeleiding op maat!

Familie Bergsma

Wij waren blij met de persoonlijke en professionele manier van werken van Sabina. Zij heeft ons goed ondersteund en geïnformeerd. Ook organisatorisch veel geregeld voor ons, waardoor wij ons konden richten op het afscheid.

Severina

Mijn moeder was overleden en toen moesten wij een uitvaartbegeleider zoeken en mijn vriend kwam met jullie nummer. Ik heb toen gelijk gebeld en Sabina belde mij terug. Ik heb zo’n fijn gesprek gehad aan de telefoon en voelde de klik meteen. Daarna mijn vader gebeld en die zei gelijk doen. De dag erna kwam Sabina bij mijn vader en mij op bezoek om het afscheid te regelen. Deze heftige gebeurtenis was heel fijn om dit samen met Sabina te regelen. Wij voelden ons erg op ons gemak bij haar en we hebben zelfs wel even gelachen want dat had mijn moeder ook fijn gevonden. Sabina je bent een topper.

Afscheidshuis Grou

Wij weten wanneer we een stapje naar voren moeten doen om onze kennis toe te passen, maar ook wanneer wij een stapje naar achter moet doen wanneer het moment daarom vraagt.