Afscheidshuis Grou

Uitvaartverzorging Bolsward

Het verlies van een dierbare is een moeilijke tijd. Wij ontzorgen u dan ook graag bij het regelen van uw uitvaart in Bolsward. Uitvaartverzorging Bolsward: We zijn er om u te ondersteunen en te begeleiden bij het regelen van een persoonlijke en respectvolle uitvaart.

Afscheidshuis

Wij zijn Sabina Rietveld en Marise den Oudsten van Het Afscheidshuis. Beide zijn wij al jaren actief als uitvaartverzorging in Bolsward. Als ervaren uitvaartverzorgers staan we voor u klaar om u te helpen bij het vormgeven van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare. Bij Het Afscheidshuis streven we ernaar om een uitvaart te verzorgen die past bij uw wensen en behoeften. Wij weten wanneer we een stapje naar voren moeten doen om onze kennis toe te passen, maar ook wanneer wij een stapje naar achter moet doen wanneer het moment daarom vraagt. De uitvaartbegeleider die bij u thuis komt om de uitvaart te bespreken, blijft uw vaste aanspreekpunt en zal ook het afscheid op de dag van de uitvaart begeleiden.

Uitvaartverzorging Bolsward

Bij Afscheidshuis geloven we dat een uitvaart een persoonlijk eerbetoon moet zijn aan het leven van de overledene. Daarom nemen we de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren en u te helpen bij het maken van keuzes die de unieke persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelen. Of u nu een traditionele uitvaart wenst of een eigentijds afscheid wilt organiseren, wij kunnen u ondersteunen bij alle aspecten van de uitvaartceremonie. Denk hierbij aan de invulling van de ceremonie, de rouwkaarten, bloemen, muziek en de locatie. Soms wil of kan men niet thuis opbaren en voelt een uitvaartcentrum te afstandelijk. Wij bieden twee locaties waar u op een persoonlijke en intieme manier afscheid kan nemen van uw dierbare. Wij hebben twee afscheidshuizen voor uitvaartverzorging in omgeving Bolsward

Contact

Als ervaren uitvaartverzorger in Bolsward zijn we bekend met de verschillende uitvaartmogelijkheden die de omgeving te bieden heeft. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, wij kunnen u begeleiden in uw wensen en behoeften. Neem geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. We kunnen indien gewenst vaak al tijdens het eerste gesprek aangeven met welke kosten u rekening kunt houden.

Vast aanspreekpunt

De uitvaartbegeleider die bij u thuis in Bolsward komt om de uitvaart te bespreken, blijft uw vaste aanspreekpunt en zal ook het afscheid op de dag van de uitvaart begeleiden. Zo leert u elkaar kennen en hoeft u niet telkens opnieuw iets uit te leggen. Uw uitvaartbegeleider houdt het overzicht en weet precies wat er op welk moment geregeld moet worden. Wij kennen de omgeving en de mogelijkheden goed en ook de bijzondere afscheidslocaties.